Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum


Het Nederlandse bedrijf Koopman Racing, gespecialiseerd in het bouwen van race ready BMW's, heeft dit jaar serieuze builds meegenomen naar de Racing Expo. We konden jullie het natuurlijk niet weerhouden wat te laten zien van deze indrukwekkende circuit monsters! En Daarom kun je in deze video een indruk krijgen van de E92 M3 en E46 M3 die ze bij hadden op de Racing Expo in Leeuwarden.

 

Koopman Racing, specialist in circuit BMW's

Als je vaker op of rondom het circuit te vinden bent, dan zul je de naam ook zeker wel kennen. Maar voor de mensen die er wellicht toch nog niet van gehoord hebben, zullen we je even kort bijpraten! Koopman Racing bouwt en onderhoudt sinds 2003 BMW raceauto's voor trackdays en races. Daarnaast zijn ze de grootste verhuurder van race BMW's in de Benelux. Koopman Racing is tevens de specialist voor onderhoud van BMW M, Wiesmann en Alpina straatauto's. Het is dus vanzelfsprekend dat je met zo'n naam aanwezig bent op events die zich richten op de racerij en BMW. En Rondom de circuits is de naam ook zeker bekend en vaak aanwezig.

Of je nu een nog vrij nieuwe E92 hebt of een klassieke circuit BMW, bij Koopman Racing kun je eigenlijk vrijwel met elke BMW terecht voor het onderhoud of wellicht een upgrade van de prestaties van je wagen. Buiten het onderhoud en upgrades, kan koopman nog wel meerdere zaken regelen ook! Technische ondersteuning op je trackday, vervoer en/of stalling van je Circuit BMW, alles is mogelijk en bespreekbaar! Maar wat sommige wellicht nog niet weten, is dat je ook met je straat auto en/of daily er prima terecht kan voor zelfs de kleine aanpassingen die je BMW toch zeker wel beter laten presteren.

BMW Z4 GT3 door Koopman Racing

BMW Z4 GT3
Onlangs heeft Koopman dan ook een vrij bijzonder nieuw project binnen gekregen, het betreft een BMW Z4 GT3, en die trok toch zeker onze aandacht! De brede heupen van deze Z4 geven in één oogopslag weg dat het hier niet om je doorsnee Z4 weekendwagen gaat. Integendeel deze GT3 uitvoering heeft een Carbon body, en de pittig serieuze spoiler achterop geeft ook wel weg dat deze Z4 toch echt meer op het circuit hoort. 

Ben jij nu benieuwd geworden naar deze BMW Z4 GT3? Koopman zal een exemplaar ervan meebrengen naar Bimmerfest Europe! Dus zeker een bezoekje waard!

Kortom, als sportieve BMW rijder moet je eigenlijk wel de ontwikkelingen bij Koopman Racing volgen. Want daar word je zeker niet slechter van!

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte