Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Awron performance Display BMW M3

Kende jij ze al? Awron? Wij zien de naam steeds vaker voorbij komen, reden genoeg voor ons om er eens wat dieper op in te gaan, en te kijken wat dit bedrijf nu eigenlijk allemaal kan betekenen voor ons als BMW liefhebbers! Het duitse bedrijf focust zich op slimme oplossingen en een aantal andere performance zaken, die je BMW een stuk interessanter kunnen maken zeker als je je richt op het sportieve en wellicht circuit rijden.

Awron is een Duitse partij, een snel groeiend bedrijf wat zich specialiseert in het ontwikkelen en monteren van slimme technische modificaties voor de sportieve rijder. Het betreft een ruime keuze die variëren van plug-and-play onboard displays tot aan doordachte OBD systemen maar ook performance paketten om je vermogen op te schroeven.

De mensen bij Awron hebben ruime ervaring in hun mars en daardoor zorgen ze voor kwalitatief goede producten die geheel in duitsland worden ontwikkeld en geproduceerd! Awron doet er alles aan om de liefhebber de ideale oplossingen te vinden die passen bij de auto en zijn eigenaar.

Ze houden zich bezig op verschillende gebieden, zowel het managen van je gegevens, het schrijven van motor gegevens als het upgraden van je motor. Combineer deze bezigheden tot 1 geheel, en je hebt een hele complete build waar je flink wat plezier mee kunt beleven. Of het nu sporten op de Duitse Autobahn is, of het circuit op, dit zijn de modificaties waar je veel plezier van kunt hebben!

Een display van Awron in je BMW: sportiviteit, duidelijkheid en stijl!

Één van de modificaties die ik persoonlijk ook erg interessant vind zijn de displays die, alsof het OEM is,  verwerkt zitten op de plek van de luchtroosters. Heel erg stijlvol en sportief als je het mij vraagt! Daarbij komt ook nog eens dat ze zo erg goed in je zicht zitten, en deze optie een stuk beter werkt dan bijvoorbeeld losse meters in je middenconsole. Die raak je nogal snel uit het oog tijdens je rit!

 

 

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte