Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Steeds vaker krijgen wij het woord paddockkaart te horen. Maar wat is nou precies een paddockkaart en wat doe je ermee? Wij vroegen het aan de organisatie van BimmerFest, die veelvuldig te maken krijgen met o.a. de onderstaande vragen:

Wat is nou precies een paddockkaart? 

Een paddockkaart is eigenlijk heel simpel gezegd een autoticket. Met deze kaart kan de organisatie van het evenement herkennen dat jouw BMW ook daadwerkelijk op de paddock mag gaan staan. De paddockkaart wordt via de e-mail naar je toegestuurd, vervolgens print je deze uit en leg je je paddockkaart tijdens het evenement achter je voorruit neer.

Waarom moet ik de paddockkaart achter mijn voorruit leggen?

Door de paddockkaart kan de crew zien waar je ingedeeld bent. Aan het evenement zijn verschillende thema’s verbonden bijvoorbeeld de ///M Area, Boosted Bimmers, the 1 United en nog vele andere thema’s! Doordat ieder thema een andere paddockkaart heeft, kan de crew zien op welke paddock jij mag staan en kunnen zij je makkelijker naar het juiste gedeelte begeleiden.

Waarom krijgen clubs hun paddockkaart pas later?

Iedere club krijgt een eigen gedeelte op de paddock. De club aanmeldingen komen tot twee weken voor het evenement binnen, waardoor het pas daarna mogelijk is voor de organisatie om de indelingen te maken voor alle clubs. Iedere club krijgt een eigen nummer op de paddockkaart, dit is de plaats waar zij als club mogen gaan staan. Aangezien wij niet precies van te voren kunnen inschatten hoeveel en hoe groot de clubs zijn, kunnen wij de paddockkaarten voor clubs pas versturen als iedere club is ingedeeld op de paddock.

Krijgt de BMW rijder een paddockkaart?

Niet iedere BMW rijder krijgt een paddockkaart. Je krijgt alleen een paddockkaart als je je op tijd hebt aangemeld voor één van de thema paddocks. Alleen nette BMW’s worden toegelaten tot de paddock, vandaar dat de organisatie vooraf om foto’s vraagt. Indien je niet wilt dat je BMW op de paddock staat, kun je je auto op de parkeerplaats zetten.

Kan de paddock ook vol zitten ondanks dat ik een paddockkaart heb aangevraagd?

Uiteraard bestaat er een mogelijkheid dat de paddock vol staat. Ook als je al in het bezit bent van een paddockkaart, is er geen garantie voor een paddockplaats. De gratis paddockkaarten zijn een service van de organisatie en zij versturen niet meer dan beschikbare paddockkaarten. Een goede tip is dus om vroegtijdig naar het evenement te komen en jezelf te verzekeren van een plek op de paddock.

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte