Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

BMW 1M Vossen wheels door Wheelpoint

Wanneer je een BMW rijdt straalt dat klasse uit, dat is een van de redenen om zo’n degelijke Duitser te kopen. Maar soms is die uitstraling nog niet meteen naar je zin, je mist wat. Hoe geef je een auto makkelijk en duidelijk een andere uitstraling? Juist, met een set andere velgen! Zoals ze vaak al zeggen, velgen maken de auto. En bij Wheelpoint snappen ze dat.

En als we het over velgen hebben is Wheelpoint zo’n naam die genoemd mag worden. Wheelpoint levert velgen in verschillende prijs- en kwaliteitsklasse en op die manier zit er echt voor elke BMW rijder een velg bij die bij zijn smaak en budget past. Maar als BMW rijder kijk je natuurlijk niet extreem naar de prijs en is het voornaamste dat je een set van goede kwaliteit onder je wagen hebt. Je gaat tenslotte nog altijd voor dat ‘Freude am Fahren’ gevoel waar BMW zo goed in is. Bij Wheelpoint krijg je daarom keuze uit verschillende merken en eindeloze designs, of je nu houdt van de al jaren betrouwbare BBS velgen, een set Breyton velgen of toch voor die trendy nieuwe Vossen velgen gaat. Er zijn keuzes genoeg bij Wheelpoint in Uden. 

Door al deze keuzes zijn er natuurlijk al een flink aantal BMW’s langs geweest bij Wheelpoint en dat is als potentieel klant ook zeker fijn, want zo krijg je een mooi portfolio met voorbeelden voorgeschoteld. Om zo nog beter en overwogen je besluit te nemen over de nieuwe ‘pantoffels’ van je BMW. Waar de een kiest voor sportieve 19 inch velgen onder zijn nieuwe BMW 2 Serie heeft de ander een ruige 22 inch set nodig voor zijn X5. Volgens Paul van Wheelpoint zie je daarin ook trends terug, zo gaan de meeste velgen weg in de maten 18 en 19 inch tegenwoordig. Maar met een groeiende SUV markt doen de 20 tot 22 inch velgen het ook erg goed!

 

 

BMW velgen van alle merken leverbaar bij Wheelpoint

Zoveel maten, zoveel soorten, een BMW 1M op schitterende Vossen velgen, of een dikke BMW 7 Serie op Breyton velgen. Bij Wheelpoint zie je ze allemaal voorbij komen. Maar wellicht heb je ook wel interesse in de wat minder bekende, maar wellicht zeker zo mooie merken als GMP Italy of Barotelli, die tegenwoordig ook nette designs voor BMW in hun programma hebben!

Ben jij geïnteresseerd geraakt na het lezen van dit artikel?
Neem dan zeker even een kijkje bij Wheelpoint.

Ze zijn te bereiken via hun website: https://www.wheelpoint.nl/velgen-voor/bmw 
Mocht je nog twijfelen over welke velgen te kiezen is langsgaan ook een mogelijkheid, om de verschillende modellen in hun riante showroom te bekijken:

Wheelpoint B.V.
Vluchtoord 25
5406 XP, Uden
Tel. 06 - 54 37 43 59

 

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte