Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

BMW 650i prior met M6 GT3 wrap

Afgelopen zondag 15 april was het moment weer daar, onze jaarlijkse seizoensstarter: De Bimmerportal zomerwielen meet & greet. En ook deze editie is weer zeer positief ontvangen bij de BMW rijders en dat was zeker terug te zien in de grote getalen BMW's die zijn komen opdagen. Voor degenen die er niet waren, of voor de bezoekers die nog even willen na genieten hebben wij hier een mooie serie foto's verzameld. 

 

Een succesvol en gezellig evenement vol mooie BMW's

Wij als club waren al vroeg aanwezig, maar al snel volgden de eerste BMW's en tot onze verbazing was het nog amper 12 uur of het terrein was al haast afgeladen vol met de meest uiteenlopende BMW's! of het nu om een klassieke E30 ging een Alpina, een Z4M of de nieuwste M2, bijna elke variant van het Beierse merk werd wel vertegenwoordigt op de zeer gezellige seizoensstarter. Ook de sfeer was zeer gemoedelijk te noemen. Mensen hadden het duidelijk naar hun zin! Ook de enkele stands, zoals Bimmerfest maakte het evenement leuk om te bezoeken en zorgden voor de leuke afwisseling tussen de prachtige rijen BMW's door.

Al met al kunnen we terugblikken op een geslaagde Meet & Greet en willen we ook zeker de betrokken partijen bedanken voor hun inzet en opkomst: BMW 1 Serie Club NL, BMW E46 Nederland & BMW Respected.

 

Geniet hieronder van een mooie foto repportage door onze bevriende fotograaf Arnold van Archiebald Fotografie.

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte