Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Frozen White BMW F80 M3

Soms kom je van die creaties tegen, die moet je gewoon even delen. Dit is er zo eentje. Deze BMW F80 M3 is toch wel erg fraai uitgevoerd, mede door zijn schitterende maagdelijke frozen white kleur die het model erg goed doen. Vandaar dat we je even wat beelden delen van deze creatie.

De basis is natuurlijk al goed, een F80 M3 is een heerlijke auto van zichzelf, en in het Frozen White oogt hij gewoon echt als een plaatje. Maar dat vond de eigenaar van deze M3 nog niet voldoende, de verlaging en de agressieve zwarte BBS velgen vormen een mooi contrast met het hemelse wit. Afgewerkt met de carbon details als een hele gave kofferspoiler en rondom een lekkere lip. Maken het dat deze M3 toch wel erg lekker in het oog springt. Ook het interieur is niet overgeslagen. Met subtiele details als stiksels in M kleuren worden de sportieve eigenschappen ook van binnen goed geaccentueerd.

We kunnen hier nog lang over doorpraten, maar de beelden spreken eigenlijk al voor zich. Dus oordeel zelf! 

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte