Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

BMW F15 X5 op Vorsteiner velgen

Een BMW X5M is van zichzelf al een imposante verschijning om te zien. Maar Vorsteiner laat zien dat ook dán er nog best het een en ander mogelijk is om je te onderscheiden van de andere X5's op de weg. We kunnen toch concluderen dat deze X5 zijn exclusiviteit nog wel een stapje verhoogt met het setje 22 inch V-FF velgen geleverd door Vorsteiner.

Je voelt je waarschijnlijk al koning te rijk als je met een BMW F15 X5M de weg op mag, zijn imposante verschijning doet je al vermoeden van wat een heerlijke snelwegcruiser het is. Dat in combinatie met de zee van ruimte die een X5 je bied, en het feit dat de heren bij M Gmbh. hem hebben voorzien van een pittige V8 motor is de F15 X5M eigenlijk wel een allrounder te noemen. Ondanks dat de auto als je hem zo bekijkt al perfect lijkt, wil dat natuurlijk niet zeggen dat er geen ruimte meer is gelaten voor verbeteringen ofwel een persoonlijke touch.

 

Je BMW X5M Wordt nog een stuk aantrekkelijker met een set velgen van kwaliteit

En daar heeft Vorsteiner ook aan gedacht, want voor wie de standaard wielen uit de M lijn van BMW nog niet speciaal genoeg zijn, kwamen zij met een set 22 inch velgen genaamd de V-FF 109 en zette die in een prachtige carbon graphite finish. Het prachtige open design van de velg leent zich er goed voor om te pronken met je grote remschijven, die al weggeven dat er behoorlijk wat vermogen afgeremd moet worden. Ondanks dat wil dat niet zeggen dat de velgen in het niet vallen, integendeel, het 'less is more' effect wat de velgen naar buiten brengen laten de details en afwerking die de velg heeft goed naar voren komen en zo zie je al vrij snel dat dit niet zoals elk gemiddelde setje velgen is. De carbon graphite finish die deze velgen hebben gekregen benadrukken de details alleen maar meer, en de groffe metallic flakes die de kleur met zich meebrengt laten de velg goed in je oog springen met een mooi zonnetje erop. 

 

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte