Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

BMW presenteert een volledig elektrische variant van de BMW X3: de BMW Concept iX3. De auto is bekend gemaakt op de ‘Auto China 2018’ dat tot aankomende zondag plaatsvind in Beijing.

Voor BMW Group begint er met de bekendmaking van het BMW Concept iX3 een nieuw hoofdstuk op basis van de i modellen. BMW probeert een leidende positie te behalen op het gebied van elektrisch mobiliteit. Om deze positie te gaan behalen, worden er concepten gemaakt waarbij ook rekening gehouden wordt met semi-autonoom rijden, connectiviteit van het hoogste niveau, nieuwe digitale diensten maar tegelijkertijd natuurlijk ook heel belangrijk, comfort.

Kenmerken van het elektronische BMW model

De elektrische auto’s van BMW en zo dus ook het concept, worden voortaan voorzien van het BMW i logo met Blue accenten. Vooral met een autokleur zoals de matte Moonstone Silver, valt het speciale i logo goed op.

De BMW Concept iX3 heeft een 270 pk sterke elektromotor en een 70 kWh batterij. Het energie-opslagsysteem is ontworpen voor snelladers tot 150 kW. Bij een snellaadstation kan de iX3 in 30 minuten volledig opladen.

BMW iX3 6

BMW iX3 5


Het toekomstige model van de BMW Concept iX3 wordt gefabriceerd door de joint venture BMW Brilliance Automotive in Shenyang, China. Naar alle waarschijnlijkheid komt dit model over twee jaar op de markt.


BMW iX3 8

BMW iX3 2

BMW iX3 4

BMW iX3 7

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 30.318 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan

Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte