Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

BMW M individual Dealer en showroom


Zoals velen wellicht al wisten is niet elke BMW dealer standaard een BMW M dealer, nee daarvoor heb je weer een aparte afdeling. En deze afdeling is bij meerdere dealers aanwezig, zo ook in Nederland zijn er verschillende dealers die het recht hebben om de BMW M modellen te tonen en verkopen. Maar nu vestigt er zich in Europa een nieuw type dealer.

Het betreft een BMW M showroom, een BMW dealer gevuld met enkel de meest sportieve tak van de BMW modellen: de M Series. Je zou natuurlijk verwachten dat zo’n redelijk exclusieve dealer van BMW zijn eerste voetstappen zou zetten in Duitsland. Niets is echter minder waar! De dealer bevindt zich in Brno, en voor wie het nog niet wist (wij moesten het ook even nazoeken hoor!) dat is dus de 2e grootste stad in Tsjechië. 

 

Een bijzondere BMW Showroom ruimtelijk en bijzonder

De gespecialiseerde BMW M showroom is geopend door een lokale dealer met BMW licentie genaamd Renocar company. Maar liefst 45.000 vierkante meter hebben zij beschikbaar om hun auto’s op tentoon te stellen. 


En hoe uitgebreid is deze showroom nu? Nou toch wel serieus! Zo hebben ze minimaal drie tot vier M’s beschikbaar in elke model variant als demo wagen, en in de showroom hebben ze er dan ook nog vijf van staan! Natuurlijk vraagt zo’n gespecialiseerde dealer ook om gespecialiseerd personeel. En daarom zijn zowel het sales personeel als de service medewerkers extra getraind om zo goed mogelijk op de hoogte te zijn van alle kennis als het gaat om de M afdeling van BMW.

 

Meer dan de standaard BMW M modellen zullen aanwezig zijn

Het idee van de dealer is dan ook niet om de standaard instap M modellen neer te gaan zetten, nee ze willen juist laten zien hoe bijzonder een M kan zijn met Individual uitvoeringen en de gelimiteerde oplages. Er zal dus altijd een zeer bijzonder gevulde showroom zijn. Wat ook zeker de aandacht zal trekken is het feit dat er ook gedacht wordt aan zaken als een 28 jaar oude E30 M3 ‘Johnny Cecotto’ uitvoering, de gelimiteerde oplage zal ook tentoongesteld worden in de showroom. 

 

Wij zijn erg benieuwd of de Tsjechische dealer hiermee een nieuwe trend heeft gezet voor de rest van Europa, eigenlijk hopen we stiekem van wel! Want zou jij ook niet eens een kijkje willen nemen in een showroom vol BMW M modellen in de meest fantastische Individual uitvoeringen?

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte