Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Blauwe BMW M4 CS op Racewars

Afgelopen weekend was het weer tijd voor Racewars, een evenement voor alle automerken wat al jaren gehouden wordt op het mooie circuit van Zolder in België. En zo ook dit jaar organiseerde zij weer een prachtig evenement voor maarliefst de 15e editie.  En als ergens BMW goed vertegenwoordigt wordt moeten wij als Bimmerportal daar natuurlijk ook bij zijn. Wij hebben een selectie van bijzondere BMW's op het evenement voor je verzameld.

Ondanks dat het een event is voor alle merken, zijn de getalen BMW's die het evenement ieder jaar trekt toch wel behoorlijk te noemen. Zo was ook Bimmerfest was op het evenement aanwezig en zij brachten een zeer exclusieve selectie aan BMW's mee om hun merchendise te promoten! Buiten de auto's was het weer er ook prachtig, wat er ook zeker aan bijdraagde dat het evenement zo gezellig en succesvol was. 

 

 

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte