Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

BMW M6 op de vermogensbank bij Beek Auto Racing

BMWspeed is misschien nog niet meteen een naam waarbij er een belletje bij gaat rinkelen… Nog niet! Maar als je een beetje bezig bent met het aanpassen en upgraden van je BMW of mini op het gebied van performance dan heb je een andere naam zeker al eens voorbij horen komen: Beek Auto Racing. En BMWspeed is een van de nieuwe takken die behoort tot de werkzaamheden van Beek Auto Racing. 

 

Beek Auto Racing, ruime ervaring in de autosport

Beek Auto Racing is al sinds 1992 actief in de autowereld en met hun ruime ervaring in de BMW en Mini wereld kun je spreken van een gevestigde naam in de scene. Naast de werkzaamheden als chippen en monteren van performance parts zijn er ook een aantal elementen die Beek Auto Racing speciaal maken. Zo beschikken zij over een Superflow Autodyn 30 AWD Rollentestbank, deze is geschikt voor zowel twee- als vierwiel aangedreven auto’s. 

Maar laten we Beek Auto Racing even voor wat het is, zoals we al zeiden, dat is een gevestigde naam. Terug naar het onderwerp: BMWspeed. In samenwerking met Beek Auto Racing levert BMWspeed opties om naast softwaretuning ook mechanische en hardware upgrades te monteren. Naast een uitgebreide range aan services en het importeurschap van merken als Tarox remmen, Aliant accu’s, en ITG luchtfilters beschikt Beek Auto Racing over een professionele werkplaats waar de genoemde merken en producten kunnen worden gemonteerd op je geliefde BMW.

 

Het verbeteren van de prestaties van je BMW met de juiste aanpassingen

Door de samenwerking met Beek Auto Racing Heeft BMW speed een flinke partij ervaring in huis en dat heeft zo zijn voordelen. Zo kunnen zij In samenwerking met onze partners en leveranciers op ieder moment de juiste onderdelen leveren en monteren van merken als Bilstein, Eibach, Akrapovic, Supersprint, Brembo, H&R, Kenwood en AP Racing.Beek Auto Racing heeft tevens een groot aantal onderdelen standaard op voorraad van merken als ITG filtersystemen, Tarox remmen, Cravenspeed en Aliant lithium accu’s. En ook voor de specifieke wensen van klanten draaien zij hun hand niet om!

Dus of je je BMW of Mini nu wilt verbeteren door middel van software matige aanpassingen via ECU, Tuningbox of chiptuning of je hebt toch een aantal mechanische aanpassingen op het oog. In samenwerking met Beek Auto Racing levert BMWspeed vakwerk op maat!
Of jij nu op zoek bent naar een set spoorverbreders, een remmen upgrade, of meer vermogen uit je BMW of Mini wilt halen? Dan is BMWspeed zeker een adres wat het overwegen waard is! Neem alvast eens een kijkje op de website van BMWspeed en ontdek hun opties.

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte