Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

De liefhebbers van snelle 7 series hadden altijd de mogelijkheid om een 7er met een V12 te kopen. Voor degene die nog sneller willen is een bezoekje plegen aan Alpina een mogelijkheid, maar de liefhebbers van grotere M-sedans hadden alleen een M5. Nu lijkt daar verandering in te komen nu BMW officieel het type M7 heeft vastgelegd!

Toegegeven, het is een ingewikkeld concept. Een BMW 7 Serie is gepositioneerd in het topklassesegment. Deze categorie auto's omvat de duurste, meest luxueuze en grootste auto's. Groot en sportief is vaak een combinatie die bijzonder lastig blijkt. Zeker als je kijkt naar hoe M-GmbH begonnen is, is een M7 niet een erg logische auto. Oké, je hebt tegenwoordig een X5M en een X6M, maar ook dit zijn dan ook weer compleet andere grote auto's. Tot op heden is het meeste M wat je in een 7 Serie kan krijgen de M760Li. Mits dat niet genoeg is, kun je natuurlijk ook altijd zelf een M7 bouwen.

Maar toch....

Is er een grote kans dat er een officiële M7 aan zit te komen. De M760Li is dan ook een M-performance auto, waar het stukje comfort en luxe ook nog zeer goed aanwezig is. Om te concurreren met de S AMG's gaat BMW nu toch echt een M7 maken. Wij zijn erg benieuwd naar dit resultaat. De 7 Serie is, ondanks zijn grootte en luxe, nog steeds aardig sportief om in te rijden. Zeker vergeleken met andere auto's in het topsegment. Het concept van de M760Li is al indrukwekkend, dus wij zijn erg enthousiast over de toekomstige M7!

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte