Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Vloermatten E46 touring Justcarpets

BMW staat natuurlijk bekend om zijn kwaliteit, dat vind je overal terug, zo ook in je interieur. Maar uiteindelijk ontkom je er niet aan dat er bepaalde delen gebruikerssporen gaan vertonen. Je vloermatten bijvoorbeeld, je rijd natuurlijk graag zoveel mogelijk met je BMW, dat zorgt echter voor de nodige slijtage aan je matten. Uiteindelijk was dit ook in mijn geval hoog tijd voor nieuwe matten. Maar wat doe je dan? Ga je meteen naar de BMW dealer? Of zijn er wellicht nog andere opties met voldoende kwaliteit? In dit artikel lees je de ervaring met de matten van Justcarpets.nl.

In deze review testen we de luxe versie van de velours matten die Justcarpets kan leveren. De auto betreft een 3 Serie E46 Touring uit 2002. Ten eerste is de levering zeer netjes verlopen en zitten de matten netjes verpakt bij aflevering, dat is natuurlijk altijd een +1! Bij de matten worden er ook de benodigdheden geleverd om de matten te bevestigen. Ook dat is zeker fijn, zeker bij auto's van deze leeftijd wil er nog weleens een pinnetje verloren zijn gegaan in zijn levensjaren.

 

De kwaliteit van de matten bij Justcarpets.nl

De velours is op het oog en gevoel van goede kwaliteit, en doet eigenlijk helemaal niet onder aan de originele matten die in de BMW aanwezig waren! Wat wel duidelijk zichtbaar was, is dat de originele matten hun beste tijd wel gehad hebben. Ook de afwerking aan de randen, het stikselwerk en dergelijke ziet er fraai uit! Als je de matten naast elkaar legt is het verschil pas duidelijk tussen een vers setje matten in je BMW, en zo zie je ook mooi hoe de matten zich verhouden ten opzichte van elkaar!

Een goede pasvorm van de matten in je BMW is van essentieel belang

Tot slot is een van de belangrijkste dingen waarschijnlijk nog wel de pasvorm, er is natuurlijk niks zo vervelend als een set matten in je BMW hebben die voor geen meter aansluiten aan de rest, en ook niet fatsoenlijk gemonteerd zouden kunnen worden daardoor. En daarbij kan dit zeker voor de bestuurder zelfs gevaarlijke situaties opleveren! Gelukkig is dit bij de matten van Justcarpets.nl goed inorde, en kun je hier eigenlijk niet over klagen. Ze vallen exact zoals het hoort op precies de juiste plek. Daardoor loopt ook de montage van de bevestigingspunten vlekkeloos, en heb je op je gemakje in 15 minuten de matten van je BMW wel vervangen voor een verse set. en daar knapt je auto zichtbaar van op! 

PS: don't mind the dirty interior! de wagen in kwestie is na het passen van de matten verder volledig schoon gemaakt ofcourse! 

Ben jij nou ook benieuwd wat een set matten van Justcarpets zou kosten voor jouw BMW? Bestellen kun je ze heel gemakkelijk op de website van Justcarpets.nl

 

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte