Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Nieuwe gelekte beelden laten vandaag een onbevestigde G29 BMW Z4 zien, met een wel heel ander ontwerp dan we gewend zijn van BMW..

De nieuwe Z4 zou pas 23 augustus officieel aangekondigd worden. Helaas voor BMW zijn gelekte beelden tegenwoordig eerder regel dan uitzondering. Het aanbod van motoren is daarnaast in de States óók al bekend. Een viercilinder 2.0 sDrive30i en een M-Performance M40i zouden op de markt verschijnen. Op de getoonde foto's staat het M40i model gepresenteerd, die herkenbaar is aan de agressieve bumpers en zwarte details. 

z4 2

Wat bijzonder is, is dat BMW voor kleine koplampen gekozen heeft. In vrijwel ieder huidig model lopen de koplampen ver(der) naar binnen. In plaats daarvan is gekozen voor grote (!) nieren. Wij vinden de voorkant wat weg hebben van de Fiat 124 Spider.

z4 3

Het blijven geruchten en gelekte beelden, maar het Bimmerportal team is al enthousiast. Dit gaat een hele toffe BMW worden! 

Met dank aan SupraMKV.com die de foto's hebben weten te bemachtigen. 

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte