Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Dat hij niet goedkoop ging worden wisten we wel, maar hoe duur gaat hij precies worden? De vanafprijzen voor het nieuwe model zijn nu bekend. 

In eerste instantie zal de 8-Serie met twee motoren leverbaar worden, in slechts één carrosserie. Een cabrio- en M8-variant volgen later. Het 'instappertje' zal een 840d xDrive worden, met zes cilinder dieselmotor gekoppeld aan de inmiddels bekende 8-traps Steptronic automaat. Een 0 tot 100 tijd in 4,9 seconden is haalbaar en met een begrense top van 250km/u kun je moeiteloos cruisen. In Nederland is de diesel er vanaf 124.400 euro.

Photoframe leeg2

Als je ten minste 169.447 meeneemt naar de dealer mag je een M850i xDrive bestellen. De 4,4-liter grote V8 levert 530pk en in 3,7 seconden kun je van stoplicht naar stoplicht racen. Toch fijn om te weten dat de buurman in zijn GTD niet sneller zal zijn. Eveneens is de topsnelheid begrenst op 250 km/u. 

24 november is de nieuwe BMW 8 Serie Coupé te bewonderen. Mark the date!

Photoframe leeg1

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte