Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

BMW noemt dit nieuwe model “een nieuwe dimensie van luxe”, doordat de BMW X7 zal overkomen als een luxe auto, met de veelzijdige, wendbare rijeigenschappen van een SAV (Sports Activity Vehicle). Maar met de Mercedes GLS-klasse en de Land Rover Range Rover als concurrentie, heeft deze nieuwe, grote BMW natuurlijk ook wel een indrukwekkende optielijst nodig.


Uiterlijk en prestaties BMW X7

De voorkant liegt er niet om. Met de grootste grill uit de BMW geschiedenis, is de neus van dit model niet te missen en is het direct duidelijk met welk merk je te maken hebt. Met een 6-in-lijn benzinemotor, gecombineerd met een 8-traps Steptronic automaat, kom je uit op een respectabele 340pk met 450 Nm koppel. In 6,1 seconden brengt hij je vervolgens naar de 100 km/h en de topsnelheid bedraagt 245 km/h. Daarnaast staan er een diesel en M uitvoering op de planning.

Standaard wordt de BMW X7 geleverd als 7-zitter, maar kan ook geleverd worden met een stoel minder. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan de “Driving Assistent”, om het de bestuurder zo gemakkelijk mogelijk te maken. En het is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar ook met een verhuizing komt deze X7 goed van pas. Wanneer je alleen de “eerste rij” stoelen laat staan, beschikt de auto over een laadruimte van maar liefst 2.120 liter.


Productie BMW X7 in Verenigde Staten

Dat BMW een grote afzetmarkt in de Verenigde Staten verwacht, moge duidelijk zijn. De productie van de X7 zal namelijk plaatsvinden in de BMW fabriek in Spartanburg. In maart 2019 wordt dit nieuwe model geïntroduceerd. Wat de BMW moet gaan kosten, is nog niet bekend.

Nieuwe BMW X7 1

Nieuwe BMW X7 2

Nieuwe BMW X7 3

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte