Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

BMW zal in november 2019 de nieuwe 2-Serie Gran Coupé pas introduceren, maar geeft nu al een kleine visuele en technische teaser weg. Wordt het een combinatie van verleidelijk design, sportiviteit en de nieuwste innovaties?


Voorwielaandrijving voor nieuwe BMW 2-Serie

Deze ‘kleinere’ Gran Coupé zal uitgerust worden met de nieuwste technologie, waaronder ook het nieuwste voorwielaangedreven (UKL-)platform. Ja, je leest het goed, voorwielaangedreven. Daarnaast zal de technologie van de nieuwe 2-Serie overeenkomen met de nieuwe 1-Serie, welke eveneens in de loop van dit jaar geïntroduceerd zal worden.

“Sportief, elegant en exclusief”

Waar BMW zelf verwijst naar deze nieuwe vierdeurscoupé met termen als “sportief, elegant en exclusief”, hadden ware BMW liefhebbers misschien toch de voorkeur gegeven aan achterwielaandrijving. Dat BMW met een vierdeurscoupé al grote successen heeft behaalt, blijkt aan de verkoopresultaten van de grotere Series. Wellicht dat de combinatie van de “dynamische uitstraling, het expressief design en grote gebruiksvriendelijkheid” dan ook aan zal slaan in het premium compacte segment?

Wat vind jij? Hoort een BMW achterwielaangedreven te zijn? Praat mee op het forum: BMW 2-Serie Gran Coupé – voorwielaangedreven?

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 30.318 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan

Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte