Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Goed nieuws voor de BMW i-fans: BMW heeft een sneak peek van de verwachte BMW i4 verspreid. Maar wat misschien nog wel belangrijker is dan de foto’s, is dat BMW ook de actieradius onthult van de toekomstige elektrische modellen.


Elektrische BMW 4-Serie Gran Coupé

Zoals je wellicht al is opgevallen op de foto’s, wordt dit model de elektrische variant van de 4-Serie Gran Coupé. Een sprint van stilstand naar 100 km/h kost je slechts minder dan 4 seconden en de topsnelheid zal boven de 200 km/h liggen. Leuke feitjes!

Verwachte actieradius BMW i4

Waar veel mensen zich irriteren aan het feit dat de actieradius van een elektrische auto zo laag is, hoopt BMW daar met de komst van de nieuwe elektrische uitvoeringen verandering in te brengen. Zo wordt er nu aangekondigd, dat de nieuwe elektrische vierdeurs coupé meer dan 600 elektrische kilometers zou kunnen rijden. Goed nieuws voor de lange afstand rijders, dat betekent minder kopjes koffie onderweg…

BMW i4 verwacht in 2021

Helaas moeten we wel nog even wachten op de BMW i4. Maar ik vermoed dat zelfs de niet-elektrische fans, uit zullen kijken naar de komst van dit nieuwe model.

Nieuwe elektrische BMW - de i4

Nieuwe elektrische BMW - de i4

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte