Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Voor veel BMW rijders is het een stap te ver om met hun eigen BMW het circuit op te gaan. Vaak kun je in dit geval een BMW huren, maar wanneer je niet altijd in dezelfde auto rijdt, is het vergelijken van rondetijden lastig. Om je vooruitgang inzichtelijk te krijgen, zal je steeds met hetzelfde materiaal de baan op moeten. Maar wat is dan de meest betaalbare optie? Is het een tweedehands circuit auto aanschaffen?

In dit geval heb je wel altijd een E rijbewijs, trailer en trekkend voertuig nodig, wat weer veel extra kosten met zich meebrengt. Wil je zelf een basis auto bouwen? Dan is de E46 nu één van de voordeligste opties om het circuit te gaan verkennen. De basis is goed en met wat betaalbare upgrades kan je zelfs goede tijden op een circuit zetten. Op de website www.trackdaybmw.nl kun je een idee krijgen wat Rolf heeft gedaan om zijn E46 klaar te krijgen voor het circuit.

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte