Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

De M4 cabrio is officieel door BMW onthuld. Alle M4 elementen zijn bewaard gebleven in de dakloze variant en ook motorisch is er weinig veranderd. De M4 cabrio levert, net zoals de M4 coupé, 431 pk en heeft 550 Nm koppel, wanneer je voor de zeventrapsautomaat gaat. Dit zorgt ervoor dat hij in 4,4 seconden naar de 100 km/h gaat. Indien je voor de handgeschakelde zesbak kiest, doet de M4 cabrio er 4,6 seconden over om naar de 100 km/h te komen. Dat is beide dan wel weer net iets langzamer dan de M4 coupé.


Of je nu stilstaat of onder de 18 km/h blijft: in slechts 20 seconden is het dak geopend. BMW heeft het cabrio rijden wel een stuk comfortabeler gemaakt, door nekwarmers in de stoelen te plaatsen. De nieuwe M4 cabrio zal vanaf dit najaar bij de BMW-dealers te aanschouwen zijn. Tussen 18 en 27 april vindt in New York de officiële onthulling plaats, tijdens de New York International Autoshow.

BMW-M4-Coupe-02

BMW-M4-Coupe-01

BMW-M4-Coupe-03

BMW-M4-Coupe-04

BMW-M4-Coupe-05

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte