Home

Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Mooi design, subtiele maar sportieve kleur en een power waar je bang van wordt. Zo zou ik de BMW M340i xDrive Touring (G21) omschrijven waar ik afgelopen weekend een dagje in mocht cruisen om foto’s te maken.

Dat BMW Individual al enkele jaren unieke fratsen uithaalt en uitvoert voor klanten weten we inmiddels wel, maar dit is wel een héle unieke.

Vanaf 2021 wordt een nieuwe Racing Cup toegevoegd aan de kalender van vijf bekende circuits in de Benelux. De BMW M2 CS Racing Cup Benelux wordt volgend jaar geïntroduceerd. Ben jij benieuwd naar de specs van de Racing variant waar de rijders in zullen stappen?

We starten met de uniekheid, er worden 150 uitvoeringen geproduceerd van deze M4 Competition x Kith en maar 3 modellen worden verkocht in Nederland en België. Maar waar ken ik Kith van? Mijn eerste gedachten was de zelfrijdende auto van Michael Knight toen ik de Kith zag, maar dat was een Pontiac die de naam KITT droeg. Kith is een hip modemerk uit New York!

Wil jij leren hoe je een goede noodstop maakt of ervaren hoe de BMW techniek je helpt in de meest extreme omstandigheden zoals nat wegdek? Het is misschien geen BMW evenement waar we allemaal zo naar uitkijken, maar de BMW Driving Experience is zeker een bezoek waard. 

De afgelopen weken stonden in het teken van de nieuwe BMW 4 Serie Coupé. Hoewel de ontwerpafdeling van de Beierse autofabrikant op veel kritiek kon rekenen, was er slechts een kleine groep die wel wat in het ontwerp van de nieuwe BMW 4 Serie Coupé zag. Ikzelf kon me aansluiten bij de laatste groep. Tuurlijk, de ‘nieren’ waren anders en de lijnen van de koets zelf zijn op de schop gegaan, maar is dat een slecht iets?

Een nieuwe set BMW velgen uitkiezen is vaak door het ruime assortiment al lastig genoeg. Dan hebben we het nog niet eens over de verschillende formaten en of je wel of geen wheelspacers nodig hebt. Bij Fullcartuning hebben ze dé oplossing!

In 2023 verdwijnt de productie van de MINI Countryman uit Born, Nederland. Door het besluit van BMW om de productie in de Limburgse autofabriek VDL Nedcar stop te zetten, zal het bedrijf een zoektocht naar nieuwe productielijnen moeten starten, zodat zij de ongeveer 4.600 medewerkers van werk kunnen blijven voorzien.

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 30.469 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste BMW nieuws? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van BimmerPortal.


Wist je dat deze nieuwsbrief naar meer dan 30.000 leden en liefhebbers verzonden wordt?

Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning Autobedrijf Gijsbertsen

Populaire artikelen

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamenlijke interesse is een mooie basis
check-vink Evenementen: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Onderdeel nodig? Bekijk het te koop gedeelte