Home

Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Misschien niet direct het nieuws dat je zou verwachten in deze tijd. Waar de meeste bedrijven voorzichtig proberen op te krabbelen uit een diep dal of zelfs nog volledig op zijn gat liggen, boekt de BMW Group een verkooprecord. Hoe kan dit?

De ‘standaard’ persfoto’s van BMW zie je op alle auto websites terugkomen wanneer er een persbericht door BMW wordt verstuurd. Dit setje kwamen wij op Facebook tegen van een jonge Nederlandse fotografe, genaamd Noortje Blokland. Lees verder om nog meer geweldige auto foto’s van haar te zien.

De Duitse BMW liefhebster die opgroeide in het plaatsje Nürburg bij de bekende 'Nürburgring' is 16 maart 2021 overleden aan de gevolgen van kanker. Zij reed al op jonge leeftijd rondjes op de Nürburgring en werd in 1996 de eerste vrouw die de 24-uurs race won in een BMW M3.

Benieuwd naar de functies van het vernieuwde iDrive systeem? Vanmiddag, 15 maart, om 16.30 vindt de wereldpremière van het achtste generatie iDrive systeem plaats. Wil je deze première live volgen? Bekijk de verschillende opties in dit artikel.

Elke BMW motor heeft zijn sterke en zwakke punten en die komen vaak aan het licht op het moment dat een motor een aantal jaar meedraait. De M3 uit de F80 reeks en de M4 uit de F82/F83 reeks zijn gevoelig voor crank hub problemen bij motortuning.

Afgelopen zaterdag was de nieuwe BMW M4 voor het eerst in de showrooms van dealers te bewonderen. Werd er voorheen een nieuw M model aangekondigd, ging het vaak maar om één ding; de cijfers! Iedereen wilde weten welke motor er gebruikt werd, hoeveel vermogen, hoe het weggedrag was en laten we vooral de topsnelheid niet vergeten. Bij de nieuwe M3 / M4 ging het vooral om de look van de neus en de reacties logen er niet om…

Twee weken geleden trapten we de nieuwe rubriek ‘Mijn BMW’ af met de BMW 330i (E46 Touring) van Josh330. Vandaag gaan we verder met de BMW 520i (E39 Sedan) van forumlid LarsBrugman. Ook dit is weer een wagen die onder veel van de forumleden bekend is vanwege de prachtige en enigszins unieke kleur van de auto.

josh330

Welkom bij een nieuwe BimmerPortal rubriek: Mijn BMW. In deze rubriek lichten we zo nu en dan een BMW van een van onze forumleden uit. We trappen af met een voor veel leden bekende E46 330i Touring, namelijk die van Josh330.

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 26.500 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste BMW nieuws? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van BimmerPortal.


Wist je dat deze nieuwsbrief naar meer dan 25.000 leden en liefhebbers verzonden wordt?

Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning Autobedrijf Gijsbertsen

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamenlijke interesse is een mooie basis
check-vink Evenementen: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Onderdeel nodig? Bekijk het te koop gedeelte