Home

Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

De succesnummers van BMW, de M140i, de 340i en 440i die reeds voorzien zijn van OPF-filter, krijgen de kans om nog beter te klinken. Akrapovič brengt namelijk nu ook het Slip-On Line Exhaust System uit voor deze modellen. Het uitlaatsysteem van Akrapovič is het resultaat van expertise en eersteklas materialen. Zo is bijvoorbeeld het volledige systeem gemaakt van titanium en afgewerkt met twee handgemaakte carbon-fibre tailpipes.

Akrapovič brengt Slip-Online

Het Slip-On Line systeem brengt een vermogenstoename met zich mee en reduceert het totaalgewicht. Uiteraard is het kenmerkende Akrapovič-geluid een toevoeging voor je BMW. Bij lage toeren is het geluid heel ‘smooth’, maar wanneer de bestuurder steviger gaat rijden, wordt het geluid dieper en sportief. Prijzen starten voor de 1-Serie vanaf € 2.722,- en lopen richting de € 2.900,- voor de 3 en de 4-Serie.

Naast dat het Slip-On Line uitlaatsysteem zijn er optionele producten beschikbaar. Zo kan het systeem een upgrade krijgen door de Evolution Link pipe set. Dit is de stap van het Slip-On Line systeem naar een Evolution Line systeem. En is ook voor dit uitlaatsysteem het Akrapovič Sound System beschikbaar. Dit systeem geeft de bestuurders de mogelijkheid om het geluid van het uitlaatsysteem vanuit de binnenkant van je BMW te regelen. De Evolution Link pipe set is beschikbaar vanaf € 790,-.

Akrapovič Slip On Line 01

Akrapovič Slip On Line 02

Akrapovič Slip On Line 04

Akrapovič Slip On Line 05

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 30.469 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste BMW nieuws? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van BimmerPortal.


Wist je dat deze nieuwsbrief naar meer dan 30.000 leden en liefhebbers verzonden wordt?

Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning Autobedrijf Gijsbertsen

Populaire artikelen

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamenlijke interesse is een mooie basis
check-vink Evenementen: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Onderdeel nodig? Bekijk het te koop gedeelte