Home

Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

De hele Nederlandse BMW scene keek uit naar het grootste BMW evenement van het jaar; BimmerFest. Door de uitbraak van het Coronavirus zijn er door de overheid maatregelen genomen en de evenementenbranche is één van de sectoren die als eerste geraakt werd. Alle maatregelen die daarop volgden zijn natuurlijk niet te missen op het nieuws. Maar hoe gaat het nu verder met BimmerFest?


BimmerFest later in 2020?

De overheid heeft de beslissing genomen dat tot minimaal 1 juni er geen (grootschalige) evenementen plaats mogen vinden om de verspreiding van het virus te beperken. Deze noodzakelijke regel treft veel meetings en evenementen, zo werd ook onze eigen BimmerPortal Zomerwielen Meet & Greet al eerder geannuleerd.

Maar BimmerFest is toch pas op 14 juni?
Dat er vervolgmaatregelen worden aangekondigd is een reële optie, aangezien afgelopen week werd voorspeld dat in Nederland de ‘piek’ pas eind mei verwacht wordt. Wij vroegen het de organisatie van BimmerFest, zij gaven aan dat de kans aanzienlijk groter zou zijn als het evenement een maand of twee later zou plaats vinden. Op maandag 6 april wordt de nieuwe BimmerFest datum bekend gemaakt. Wij houden je hiervan op de hoogte.

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 26.500 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste BMW nieuws? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van BimmerPortal.


Wist je dat deze nieuwsbrief naar meer dan 25.000 leden en liefhebbers verzonden wordt?

Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning Autobedrijf Gijsbertsen

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamenlijke interesse is een mooie basis
check-vink Evenementen: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Onderdeel nodig? Bekijk het te koop gedeelte