Home

Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Een nieuwe set BMW velgen uitkiezen is vaak door het ruime assortiment al lastig genoeg. Dan hebben we het nog niet eens over de verschillende formaten en of je wel of geen wheelspacers nodig hebt. Bij Fullcartuning hebben ze dé oplossing!


Werkplaats bij Fullcartuning

Om het klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken, biedt Fullcartuning naast passend advies nu ook montage op maat aan. Sinds kort beschikken zij over een eigen werkplaats, welke volledig is ingericht op het monteren van wielen. Er staat nieuwe apparatuur om de banden op de velgen te monteren, het wiel te balanceren en er is geïnvesteerd in een nieuwe hefbrug om de velgenset eenvoudig onder de auto te plaatsen.

Montage TPMS sensoren BMW

Om ervoor te zorgen dat ook de nieuwste auto’s van een mooie set velgen kunnen worden voorzien, is er ook aan het monteren van TPMS (Tyre Pressure Monitoring Systeem) sensoren gedacht. Deze kunnen ter plekke ingeleerd worden zodat jij als klant een one-stop-shop ervaring hebt en direct na montage veilig de weg op kan. Uiteraard worden alle werkzaamheden door een gecertificeerde monteur uitgevoerd.

Kortom, alles is aanwezig om het jou zo eenvoudig mogelijk te maken. Wanneer ga jij langs voor een nieuwe set velgen onder je BMW?

Fullcartuning BMW 3 Serie

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 30.469 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste BMW nieuws? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van BimmerPortal.


Wist je dat deze nieuwsbrief naar meer dan 30.000 leden en liefhebbers verzonden wordt?

Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning Autobedrijf Gijsbertsen

Populaire artikelen

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamenlijke interesse is een mooie basis
check-vink Evenementen: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Onderdeel nodig? Bekijk het te koop gedeelte