DIY: Lees dit voor je een topic opent

Alle tips, trucs en ervaringen met betrekking tot de BMW X5 zijn hier te vinden
Gebruikersavatar
Dnl
Berichten: 11231
Lid geworden op: 15 aug 2007, 18:21
Locatie: Drenthe

DIY: Lees dit voor je een topic opent

Bericht door Dnl » 16 dec 2009, 01:28

Omdat er veel onduidelijkheid over het posten in DIY hier nog even een korte uitleg. :)

Het DIY subforum van het BMW Portal zijn bedoeld om anderen te laten zien hoe je een bepaalde reparatie aan kan pakken. Een verhaal al dan niet voorzien van foto's is hier doorgaans dus de eerste posts. Kortom hier kun je een verslag posten van een (ingewikkelde) mod of reparatie die jij aan je wagen hebt uitgevoerd.Voor vragen omtrend deze tutorials/instructionals kun je in het betreffende topic reageren.

Heb je gewoon een vraag omtrend iets waar je zelf mee bezig bent en niet uit komt, dan zijn hiervoor de andere subfora, heb je een algemene vraag dan ben je welkom in 'Algemeen', heb je een vraag over audio ben je welkom in het 'Audio en navigatie', etc...

Op deze manier wordt het DIY subforum een bron van informatie voor degenen die ergens aan wil beginnen en graag aan het handje door hun reparatie/mod geleid willen worden.

Concreet betekent dit: Als je het gedaan hebt en je wilt hier een verslag van maken dan ben je welkom een nieuw topic te openen in het DIY subforum. Als je nog aan je repatie moet beginnen bent of er nog middenin zit, post je vraag dan op het daarvoor bestemde subforum.

Namens het moderatorteam van BMW Portal alvast bedankt.

Terug naar “BMW X5 (E70) DIY: Do It Yourself”