Fullcartuning | Hardrace | Versterkte chassisonderdelen voor race – en straatauto’s

https://fullcartuning.nl/
Fullcartuning
Adverteerder
Berichten: 8
Lid geworden op: 13 mar 2019, 09:22

Fullcartuning | Hardrace | Versterkte chassisonderdelen voor race – en straatauto’s

Bericht door Fullcartuning » 02 okt 2019, 09:57

Hardrace is vanaf nu beschikbaar bij Fullcartuning!: Bekijk het op onze website: https://bit.ly/2nzXkz8

Sinds 1998 is Hardrace gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van versterkte chassisonderdelen voor race – en straatauto’s.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en stabiliteit van de versterkte onderdelen zijn de prioriteiten van Hardrace. Omdat alle producten onder de auto worden geïnstalleerd, draagt het de kracht en het gewicht van de auto. Dus zwakke onderdelen van de ophanging kunnen leiden tot verlies van controle en er kan een ramp gebeuren. Om dit te voorkomen,is kwaliteit van cruciaal belang om de veiligheid te waarborgen. Alle producten worden onderzocht met een Rotorless Rheometer en Tensile lengtetester om de kwaliteit en stabiliteit te waarborgen.

Snelheid en kracht alleen vormen geen snelle rondetijd. Een combinatie van een goed afgestemde,uitgebalanceerde auto met 100% nauwkeurigheid in bochten zorgt altijd voor betere rondetijden. Professionele chauffeurs testen alle Hardrace-producten op de baan in extreme omstandigheden. Volgens hun feedback heeft Hardrace op hun vraag gereageerd en brengt het de nodige wijzigingen onmiddellijk aan tot het 100% veilig is en uitstekende prestaties levert!

Hardrace zorgt ervoor dat de producten het chassis van het voertuig verbeteren en versterken zonder dat dit ten koste gaat van de originele chassisspecificaties. Via 3-D-technologie worden de hoek,dimensie,vorm en werking van nieuwe producten gesimuleerd om het ontwerp nauwkeurig te verbeteren.

Nieuwsgierig of zoek je een Hardrace product voor jou BMW of een ander merk? Bekijk het op Fullcartuning: https://bit.ly/2nzXkz8

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Terug naar “Fullcartuning”