Home

Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Op 22 maart stond onze Zomerwielen Meet & Greet gepland. Onlangs plaatsen wij het volgende bericht in ons Facebook evenement, waaruit blijkt dat de meeting helaas niet door kan gaan. 

BMW liefhebbers,

Helaas treft het Coronavirus ook de evenementenbranche buiten Brabant. Vandaag maakte de overheid in een live-uitzending bekend dat alle evenementen, met meer dan 100 personen, op last van de overheid geannuleerd moeten worden. Wij zijn dan ook genoodzaakt onze Zomerwielen Meet & Greet, gepland op 22 maart 2020 in De Meern, te annuleren.

Aangezien we op dit moment niet kunnen inschatten hoe lang deze aangescherpte maatregelen van kracht blijven, kunnen wij ook niet voorspellen of de meeting verplaatst zal worden. Mochten de omstandigheden het toelaten, zullen wij de Zomerwielen Meet & Greet later dit jaar alsnog plaats laten vinden.

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 30.469 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan

BMW agenda 2020

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste BMW nieuws? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van BimmerPortal.


Wist je dat deze nieuwsbrief naar meer dan 30.000 leden en liefhebbers verzonden wordt?

Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamenlijke interesse is een mooie basis
check-vink Evenementen: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Onderdeel nodig? Bekijk het te koop gedeelte