Home

Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Individueel. Onderscheidende identiteit. Laat BMW daar nou een speciale tak voor in het leven geroepen te hebben, BMW Individual. Wees jezelf, kies voor je eigen stijl en stel dat BMW zelf eens lekker gaat shoppen in die speciale winkel? Een nieuw actiemodel, een potentiële klassieker is geboren! Zij luistert naar de naam Golden Thunder Edition, leverbaar als 8 Series Coupe, Cabriolet en Gran Coupe.


BMW brengt nieuwe 8 Serie uit 

De 8 Serie Golden Thunder Edition bewijst maar weer eens dat BMW heer en meester is in het samenstellen van unieke modellen die voorzien in de behoefte van veeleisende klanten. Of het nu een 840i, een 840d xDrive òf een M850i xDrive is, de voertuigen worden vanaf september 2020 geproduceerd in Dingolfing.

Optielijst BMW 8 Serie editie

De kleuren waaruit gekozen kan worden bij deze editie zijn Sapphire Black metallic en Frozen Black metallic en beide voorzien van zorgvuldig geselecteerde goudkleurige accentueringen. Spiegelkappen, 20 inch dubbelspaaks M velgen en alleen voor de Coupe een speciale achterspoiler.

De donkere look wordt gecomplementeerd door het BMW Individual High Gloss Shadow Line pakket. Om ervoor te zorgen dat de normaal gesproken blauwe, gele òf rode remklauwen van het M-Performance remsysteem niet vloeken met de stijl van deze editie, worden de remklauwen geheel in zwart gespoten.

Interieur BMW 8 Serie Golden Thunder

Ook het interieur kan natuurlijk niet achterblijven. Het meest opvallende zijn de interieurlijsten in de bijzondere Aluminium Gold Mesh kleurstelling, het BMW Individual Merino leer en antraciete Alcantara dakhemel. De hoofdsteunen zijn voorzien van het geborduurde “Edition Golden Thunder”-logo om nog maar eens duidelijk te maken dat je plaatsneemt in een bijzonder model.

Mocht je tijdens de rit onverhoopt toch genoeg hebben van het heerlijke motorgeluid, dan kun je altijd nog het Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System aanzetten, want zoals je mag verwachten… aan alles is gedacht bij deze editie.

BMW8 Serie Golden Thunder edition hoofdsteun

BMW8 Serie Golden Thunder edition zijkant

BMW8 Serie Golden Thunder edition velgen

BMW8 Serie Golden Thunder edition dashboard

BMW8 Serie Golden Thunder edition interieur

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 26.500 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste BMW nieuws? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van BimmerPortal.


Wist je dat deze nieuwsbrief naar meer dan 26.000 leden en liefhebbers verzonden wordt?

Autotechniek Luttenberg BMW Products JRwheels Offenga
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning Autobedrijf Gijsbertsen

Populaire artikelen

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamenlijke interesse is een mooie basis
check-vink Evenementen: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Onderdeel nodig? Bekijk het te koop gedeelte