Home

Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Gisteren hebben we een artikel met jullie gedeeld over het exterieur van de nieuwe BMW M3. Vandaag komt het interieur aan bod. Wat vind jij echt bij dit nieuwe BMW M model passen?


BMW M3 2020 interieur

Ook bij dit nieuwe model zijn alle bekende M interieur elementen terug te vinden, waaronder het herkenbare BMW M stuur. De stoelen bestaan uit een combinatie van geperforeerd leer en alcantara delen. Uiteraard kunnen finishing touches als de M3 emblemen in de hoofdsteunen en de M striping op de gordels niet ontbreken.

De kleurencombinatie op de foto’s draagt de naam “Kyalami Orange/Black”. Persoonlijk vind ik het de keuze voor oranje leer gewaagd, maar juist door de combinatie met het alcantara, is het overall een stoere look geworden. Daarnaast denk ik dat je deze kleur in het echt moet hebben gezien, om er een oordeel over te kunnen vellen. Het geperforeerde leer zorgt dan weer voor een sportieve touch.

Ondanks dat ik wel van de opvallende interieur kleuren ben, zou ik al met al zelf voor een andere kleur zijn gegaan, maar ik vind het zeker niet misstaan! Wat vind jij van het interieur van deze nieuwe BMW M3? Laat je mening achter op het forum:

BMW M3 F80 2021 Interieur

BMW M3 F80 2021 stoelen

BMW M3 F80 2021 middelconsole

BMW M3 F80 2021 carbon racestuur

BMW M3 F80 2021 achterbank

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 30.469 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan

BMW agenda 2020

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste BMW nieuws? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van BimmerPortal.


Wist je dat deze nieuwsbrief naar meer dan 30.000 leden en liefhebbers verzonden wordt?

Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning Autobedrijf Gijsbertsen

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamenlijke interesse is een mooie basis
check-vink Evenementen: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Onderdeel nodig? Bekijk het te koop gedeelte