Home

Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

De bekende Variant 3 van KW Suspensions is nu ook verkrijgbaar voor de nieuwe 3-Serie. Dit BMW model draagt de code G20. Je kan dus zelf de rijhoogte aanpassen en niet alleen in vastgestelde stappen, maar echt zelf bepalen, om zo het maximale rijplezier te ervaren.


Verbetert weggedrag van je BMW

Een verlaging tot maximaal 60mm achter, is haalbaar voor degene die graag dicht bij de grond willen rijden. Aan de voorkant kan je de nieuwe 3-Serie maar liefst 40mm verlagen. Kies je voor een KW Suspensions set, dan rijd je met een roestvrijstalen set welke ontwikkeld en gemaakt is in Duitsland, kwaliteit gegarandeerd. Zoals elke KW schroefset uit het “Street Performance” programma, is er altijd gekeken naar de ultieme wegligging, rij veiligheid, directe stuurreactie en een dynamische ervaring voor dagelijks gebruik.

Adaptive KW DDC plug & play?

Zelf je rijhoogte bepalen vanuit je BMW? KW Suspensions is een DDC module aan het ontwikkelen om zelf de hoogte aan te passen zoals je gewend bent. Als je bijvoorbeeld de ‘sport’ stand selecteert vanaf je iDrive menu, maar dan met de kwaliteitseigenschappen die KW biedt. Wij kijken uit naar het eerste systeem voor de G20. Wil je op de hoogte blijven, volg dan KW Suspensions op Facebook.

BMW 3Serie G20 KW Suspensions

BMW 3Serie G20 KW Suspensions side

BMW 3Serie G20 KW Suspensions front

BMW 3Serie G20 KW Suspensions back

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 26.500 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste BMW nieuws? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van BimmerPortal.


Wist je dat deze nieuwsbrief naar meer dan 25.000 leden en liefhebbers verzonden wordt?

Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning Autobedrijf Gijsbertsen

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamenlijke interesse is een mooie basis
check-vink Evenementen: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Onderdeel nodig? Bekijk het te koop gedeelte