Home

Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

josh330

Welkom bij een nieuwe BimmerPortal rubriek: Mijn BMW. In deze rubriek lichten we zo nu en dan een BMW van een van onze forumleden uit. We trappen af met een voor veel leden bekende E46 330i Touring, namelijk die van Josh330.

Wie ben je?
Mijn naam is Josh, 26 jaar oud woonachtig in het Gelderse Dieren. Momenteel werkzaam als R&D medewerker bij een RFID-projectbureau. Mijn hobby's zijn sleutelen (aan de BMW natuurlijk!) en zweefvliegen.

Is dit je eerste BMW of heb je al een geschiedenis met het merk?
Dit is mijn eerste eigen BMW en ook niet echt geschiedenis met BMW. Mijn ouders hebben wel een E34 gehad vroeger die altijd erg goed beviel. Zelf had ik hiervoor een Peugeot (lekker goedkoop).

Waarom specifiek dit model? Was het een voorkeur of kwam 'ie toevallig voorbij?
Ik heb bewust gekozen voor een 330i Touring. Ik wilde graag een grotere wagen waar ik mijn spullen makkelijk in kan vervoeren. Daarnaast wou ik graag een auto die comfortabel en rap was en ik vind de E46 een schitterend model!

Waren er opties die er per sé in moesten zitten?
Climate control, cruise control, xenon en stoelverwarming moesten er gewoon in zitten voor mij. De stoelverwarming is een optie waar ik niet meer zonder kan, haha.

Zijn er opmerkelijke gebeurtenissen tijdens jouw bezit?
De BMW bevalt super goed ondanks dat hij me 1 keer heeft laten staan door een defecte brandstofpomp. Ondertussen is er heel veel aan gebeurd omdat ik van plan ben de auto nog lang te houden. Hier heb ik mijn onderhoud ook op gepland. Daarom is er een zelfs gereviseerd blok ingekomen vanwege wat olie verbruik en meerdere zweetplekjes. De carrosserie is ontroest en ik ben langzaam bezig om ook het subframe en andere delen aan te pakken (het blijft gewoon te leuk).

Welke mod kun je aanraden?
De beste mod die ik gedaan heb is toch wel een handbak erin leggen in plaats van een automaat. Dat is iets waar ik elke dag van kan genieten. De auto voelt sneller, speelser en leuker aan. Daarnaast kan je hem ook heerlijk rustig rijden want een M54B30 loopt zowat als een diesel.

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 26.500 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste BMW nieuws? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van BimmerPortal.


Wist je dat deze nieuwsbrief naar meer dan 25.000 leden en liefhebbers verzonden wordt?

Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning Autobedrijf Gijsbertsen

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamenlijke interesse is een mooie basis
check-vink Evenementen: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Onderdeel nodig? Bekijk het te koop gedeelte