Home

Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Sommige BMW liefhebbers vinden het rijden in een BMW niet voldoende. De echte fanaten hebben dan ook het liefst zoveel mogelijk BMW accessoires om hen heen. En juist voor die liefhebbers, is er de BMW lifestyle collectie: een groot assortiment van originele BMW accessoires. BMW Ekris toont de nieuwste artikelen in hun webshop. Ben jij benieuwd of er voor jou iets tussen zit?


Shop online BMW accessoires

Van een BMW sleutelhanger tot een domino spel met BMW logo’s, je vindt het terug in de nieuwe BMW lifestyle collectie. Leuk voor jezelf, of verras je vriend(in). Het grootste gedeelte van deze nieuwe collectie is namelijk al online terug te vinden. Dus wil je graag even winkelen, zonder de deur uit te hoeven? Bekijk dan de nieuwe lifestyle collectie in de BMW Ekris webshop.

Ook BMW onderdelen online verkrijgbaar

Wil je in deze roerige periode zorgeloos thuis aan je BMW werken? Ook BMW onderdelen kun je eenvoudig thuis laten bezorgen via de Ekris Webshop. Alle onderdelen zijn moeiteloos te filteren door jouw kenteken of chassisnummer in te vullen. Lukt dit niet? Dan kan dit ook handmatig door drie stappen in je model te selecteren. Zo heb je in één overzicht alle accessoires of onderdelen specifiek geschikt voor jouw BMW.

BMW Ekris Lifestyle collection trui horloge

BMW Ekris trolleys

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 30.469 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste BMW nieuws? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van BimmerPortal.


Wist je dat deze nieuwsbrief naar meer dan 30.000 leden en liefhebbers verzonden wordt?

Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning Autobedrijf Gijsbertsen

Populaire artikelen

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamenlijke interesse is een mooie basis
check-vink Evenementen: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Onderdeel nodig? Bekijk het te koop gedeelte