Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Header 2018

Nu de zonnige dagen weer aangebroken zijn, de zomerwielen er weer onder liggen en de projecten weer uit de schuur getrokken zijn, is het weer volop genieten voor de BMW liefhebbers. Met de Zomerwielen Meet & Greet net achter de rug, kijken we al uit naar de volgende evenementen op de planning. In de mei nieuwsbrief van BimmerPortal vind je naast het laatste nieuws, alles over de evenementen en nog veel meer!


BimmerPortal nieuws
BMW's op de ICS BMW M3 CS bij Ekris BimmerPortal bezocht Racing Expo 2018
Eerste BMW M dealer in Europa BimmerPortal Zomerwielen Meet & Greet Klassieke BMW 328
BimmerPortal agenda
Ga met BimmerPortal naar BimmerFest!
Zoals ieder jaar zal BimmerPortal ook weer aanwezig zijn op het BMW hoogtepunt van het jaar: BimmerFest. Natuurlijk nodigen wij jou graag uit om met BimmerPortal mee te gaan. BimmerPortal zal weer een eigen gedeelte op de paddock krijgen, waar alle leden gezamenlijk zullen staan. Meld je snel aan en bekijk voor meer informatie het topic op het forum.

Locatie: Evenementenhal Gorinchem
Adres: Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem (NL)
Tijd: 9:00 tot 16:00

Hieronder vind je een overzicht van de overige BMW meetings/evenementen waar BimmerPortal in 2018 aanwezig zal zijn:
Evenementen BimmerPortal
10 juni – BimmerFest (Gorinchem) TIP!
8 juli – BMW Respected Event (Odijk)
8 juli – BMW Show Santa Pod (Engeland)
12-15 juli – Asphaltfieber 2018 (Duitsland)
1 & 2 september – E30 Summer Meet (Gemert)
Voor meer informatie over de evenementen, kijk je op het forum of neem je contact op met het evenementen team: Michel (Mieske90) en Alyssa staan je graag te woord.

BimmerPortal laatste nieuws
BMW Respected event 8 juli in OdijkEen dag in het teken van BMW met BMW Respected
De naam is nog vrij jong, maar het evenement in Odijk is al wel bekend. Dit jaar zal BMW Respected hun evenement laten plaatsvinden op 8 juli, waarbij elke BMW uiteraard welkom geheten zal worden. Toegang tot het evenement is gratis. Naast de aanwezige clubs, zullen ook enkele bedrijven aanwezig zijn om hun producten te promoten. Zeker een bezoekje waard!

MosselmanJuweel onder de kap: de olie thermostaat van Mosselman
Wellicht ken je het probleem wel, zeker als sportieve rijder. Je olie temperatuur loopt aardig op. Een veel voorkomend probleem bij de sportieve BMW Motoren. Daar speelt Mosselman Turbo Systems goed op in met haar olie thermostaat om de temperatuur van jouw BMW omlaag te krijgen. Ben jij benieuwd geworden? Lees dan het artikel: de olie thermostaat van Mosselman!

BMW E38 M7De E38 M7, een luxe sportwagen die er had moeten komen?
De BMW 750i is natuurlijk al een beest van een auto, maar wat nou als de M divisie van BMW er nog een schepje bovenop had gedaan? Een Amerikaan dacht er net zo over en nam het heft in eigen handen. Benieuwd naar het eindresultaat? Lees er alles over in het volgende artikel: Amerikaan bouwt ultieme BMW E38 M7


BimmerFest ticketsMeld je gratis aan en ga met BimmerPortal naar BimmerFest 
Ben jij erbij op 10 juni in Gorinchem? BimmerPortal is uiteraard weer aanwezig, met opnieuw een eigen clubpaddock op het buitenterrein. Kom je met ons mee, dan betekent dat geen kosten voor je autoticket. De entreetickets kunnen met korting besteld worden in de BimmerFest webshop. Je kunt jezelf aanmelden voor de BimmerPortal paddock: BimmerFest evenement topic

BimmerPortal partner nieuws
Vorsteiner velgen onder BMW X5MVorsteiner toont prachtige velgen onder BMW X5M
De naam zal je allicht niet onbekend in de oren klinken en daarom is een introductie dan ook niet nodig. Maar dat neemt niet weg dat we de producten van Vorsteiner niet af en toe onder de aandacht hoeven te brengen, want ook met deze velgen op een schitterende X5M stelen ze toch wel de show! Benieuwd naar alle foto's? Lees het volledige artikel op BimmerPortal blogpagina: Vorsteiner velgen onder de BMW X5M
BimmerPortal forum
  Ekris BimmerProducts   JRwheels   Oliehandel
  Oliewereld   Schmiedmann Guerrilla Exhaust   Autovitel
  BimmerParts   Automaan   Vorsteiner   Mosselman
spacer
BimmerPortal, nieuwsbrief afmelden
spacer

Je hebt hier zelf controle over in je gebruikerspaneel op het forum: Gebruikerspaneel >> foruminstellingen >> Wijzig persoonlijke instellingen >> Beheerders mogen mij per e-mail informeren

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte