Home

Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Wat zijn op dit moment de meest spraakmakende projecten, de echte showstoppers, in de BMW scene? Of ben je benieuwd naar welke BMW's je moet volgen op Instagram? Michel zocht het voor je uit! Iets later dan gepland, maar nu online; de maart editie van Michel’s Insta Tips: de top 10 Europese BMW projecten.


MichelWat zijn de laatste trends, of de gaafste BMW projecten op dit moment? Of ben je op zoek naar de tien meest voorkomende aanpassingen? Iedere maand komt er een item online. Suggesties? Stuur Michel een pb op het forum: Mieske90.


Top 10 Europese BMW projecten

Marco v Weerd BMW E91

1. E91 335i
Het is al een paar jaar stil rondom het BMW E91 project van Marco, maar in de wandelgangen gaan geruchten over serieuze upgrades om dit project nog dikker te maken dan het al is. Want holy…, een E91 met 870 pk kom je niet elke dag tegen.

BMW M6 GT3

2. M6 GT3
Om in zijn woorden te spreken: "Building a BMW M6 GT3 street legal race car that feels at home on the track and on the public roads". Of dat de spoiler helemaal straat legaal is, is ons niet helemaal duidelijk, maar het maakt de wagen wel af.

F81 M3 eerste exemplaar

3. F81 M3
Intussen zijn er al wel een paar, maar er kan er maar één de eerste zijn. Dat is bij deze zeker goed gelukt! Als je het aan mij vraagt is dit dan ook de ultieme familiewagen.

BMW E92 M3 GPOWER

4. E92 M3
Aangezien de eigenaar vond dat een E92 M3 nog niet vermogen heeft, is deze M3 langs geweest bij G-POWER voor hun bekende superchargers. En met het oog voor detail is de wagen vanuit daar verder in thema gebouwd.

BMW 650i PRIOR Design

5. BMW 650i
Als je een BMW 6-Serie combineert met een wide-body kit van PRIOR Design, dan krijg je al een dikke combi. Maar als je de wagen dan ook nog eens wrapt in krokodillenleer heb je echt een zeer dikke combinatie!

BMW M4 GT4 track

6. M4 GT4
Deze BMW M4 is bijna een exact kopie van een echte M4 GT4. Met de juiste aerodynamica onderdelen is deze M4 een hele leuke track-tool geworden.

BMW M2 GTR

7. M2
Voor menig BMW liefhebber is een BMW M2 is al een hele leuke wagen. Mocht je er dan toch geen genoegen mee nemen en wat race onderdelen monteren, krijg je wel een hele dikke M2. Deze M2 zou zeker niet misstaan op het circuit.

BMW F11 M5 touring

8. F11 M5
Van een F81 M3 zijn er al meerdere, maar een F11 M5 is volgens mij best uniek. Deze 5-Serie Touring, gecombineerd met de V8 uit een M5, is wel van uitzonderlijke klasse.

BMW E87 135d

9. E87 135d
Een 6 in lijn benzine motor is niet uniek, als het gaat om de BMW 1-Serie. Een 6 in lijn diesel is echter nooit geproduceerd. Volgens mij is dit dan ook de enige 1-Serie diesel die met een 6 cilinder rondrijdt.

BMW E30 wide body

10. E30 wide body
De combinatie van de E30 carrosserie, een wide-body kit en de big ass spoiler, maakt deze hulk op wielen een echte show stopper als je het mij vraagt.

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 30.469 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan

BMW agenda 2020

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste BMW nieuws? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van BimmerPortal.


Wist je dat deze nieuwsbrief naar meer dan 30.000 leden en liefhebbers verzonden wordt?

Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamenlijke interesse is een mooie basis
check-vink Evenementen: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Onderdeel nodig? Bekijk het te koop gedeelte