Home

Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Een heerlijk zonnetje, een parkeerterrein vol BMW’s en uiteraard vele liefhebbers. Zo kunnen we de BimmerPortal Winterwielen Meet & Greet in het kort omschrijven. Op 28 oktober stond het parkeerterrein van La Place in De Meern opnieuw vol met de meest uiteenlopende BMW’s. Van een originele 1 Serie, tot een compleet aangepaste E21, er was voor iedere liefhebber iets te vinden.


BMW meeting BimmerPortal traditie

Vele liefhebbers keren jaarlijks terug naar de meetings die BimmerPortal organiseert, waardoor de Winterwielen Meet & Greet inmiddels kan worden bestempeld als traditie. Ikzelf heb het vermoeden dat dit vooral te maken heeft met de sfeer, de lage instap en de centraal gelegen locatie. Ondanks dat het terrein al een aantal keer van naam en restaurant veranderd is, blijft het een geschikte locatie voor de BimmerPortal Meet & Greet. Hoewel het tijdens de zomereditie haast te klein begint te worden.

Naast deze video, zijn er uiteraard ook meerdere fotoreportages gemaakt, waaronder die van Archiebald Photography. Waren jij en jouw camera ook aanwezig om foto’s of wellicht een video te maken? Wij zien het graag terug!

Video credits: Sam

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 30.469 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste BMW nieuws? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van BimmerPortal.


Wist je dat deze nieuwsbrief naar meer dan 30.000 leden en liefhebbers verzonden wordt?

Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning Autobedrijf Gijsbertsen

Populaire artikelen

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamenlijke interesse is een mooie basis
check-vink Evenementen: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Onderdeel nodig? Bekijk het te koop gedeelte